Панама – вид на проживання і громадянство для інвесторів

Вид на проживання і громадянство для інвесторів

Переваги володіння видом на проживання в Панамі

Безвізовий в’їзд в 124 країни світу, включаючи Великобританію і країни Шенгенської зони.
Відсутність необхідності проживання в країні
Низький рівень цін і високий рівень життя
Теплий і вологий тропічний клімат. Достаток фруктів і морепродуктів
Політична стабільність і зростаюча економіка
Панама – одна з найбільших в світі офшорних зон і зона вільної торгівлі
Високий рівень охорони здоров’я.
Прекрасні умови для пенсіонерів

Контури інвестиційної програми для отримання посвідки на проживання в Панамі

Мінімальний внесок в розмірі $ 300,000 US в будь-який ліцензований Панамський Банк строком на 3 роки з видачею депозитного сертифіката (СD), або
Придбання нерухомості на суму не менше $ 300,000 US в Панамі.

Інші формальності і терміни оформлення документів

Нерухоме майно або внесені кошти повинні бути вільні від будь-якого обтяження. Заявник повинен надати банківські документи про наявність достатніх фінансових коштів для життя в країні для себе і членів своєї сім’ї.

Необхідний приїзд в Панаму для отримання тимчасової імміграційної візи, дійсної протягом трьох місяців. Протягом даного періоду відповідними органами влади буде випущена тимчасова імміграційна карта терміном дії 2 роки.

Дана карта може бути продовжена після закінчення її терміну ще на три роки. Після закінчення п’ятирічного терміну законного проживання в Панамі, заявник і члени його сім’ї можуть отримати постійний вид на проживання, або, при дотриманні ряду умов, матимуть можливість отримати громадянство Панами.

Вас також можуть зацікавити:

Контакти КиєваCompany Express допомагає у вирішенні ваших завдань. Зв’яжіться з нами. Консультуємо безкоштовно.

Eva PetrovskaПанама – вид на проживання і громадянство для інвесторів