Leidimas laikinai gyventi Panamoje

Leidimo laikinai gyventi Panamoje privalumai

Įvažiavimas be vizų į 124 pasaulio šalis, įskaitant Didžiąją Britaniją ir Šengeno erdvės šalis
Nereikalaujama nuolat gyventi Panamoje
Aukštas gyvenimo lygis ir mažos kainos
Šiltas atogrąžų klimatas. Daug vaisių ir jūros gerybių.
Politinis stabilumas ir auganti ekonomika
Panama – viena didžiausių ofšorinių laisvosios prekybos zonų ir pasaulyje
Aukštas medicinos lygis

Leidimo laikinai gyventi Panamoje gavimo investicinės programos kontūrai

Minimalus įnašas mažiausiai $300,000 US į bet kurį licencijuotą Panamos banką 3 metams, išduodamas depozito sertifikatas (CD) arba
Nekilnojamojo turto pirkimas už nemažiau nei $300,000 US Panamoje

Kiti formalumai ir dokumentų įforminimo terminai

Nekilnojamasis turtas arba įneštos lėšos turi būti atlaisvinti nuo jokio apsunkinimo t.y. pareiškėjas turi pateikti patvirtinimą iš banko, kad jis turi pakankamai lėšų savo šeimos pragyvenimui šalyje.

Būtinas vizitas į Panamą , kad gauti laikiną imigracinę vizą, galiojančią 3 mėnesius. Per šį laikotarpį bus pagaminta migracinė kortelė, kuri galios 2 metus.
Ši kortelė gali būti pratęsta dar 3 metams. Po 5 metų teisėto gyvenimo Panamoje, pareiškėjas ir jo šeimos nariai gali gauti leidimą nuolat gyventi šalyje arba jeigu atitinka sąlygas, turės galimybę gauti Panamos pilietybę.

Jus taip pat gali sudominti:

Company Express padės jems gauti leidimą laikinai gyventi Panamoje. Susitikite su mumis. Konsultacija nemokama.

+370 5 231 3000
+370 699 43 638WhatsApp, Viber, Skype
vilnius@com-exp.com
Šiaulių g. 3, Vilnius, Lietuva, LT–01133


Eva PetrovskaLeidimas laikinai gyventi Panamoje