Програма економічного громадянства Домініки

Програма економічного громадянства Домініки є лідером серед 12 аналогічних програм інших держав за даними Financial Times. Доступність програми, належна обачність і простота обробки даних – критерії, які були враховані при формуванні рейтингу.

Переваги володіння громадянством Домініки

В юрисдикції Домініка не стягуються податки на доходи від зарубіжних джерел, а також на майно та спадщину.
Друге громадянство може служити доповненням в стратегіях податкового планування і захисту активів і майна.
Громадяни Домініки мають право безвізового в’їзду в більш ніж 119 країн, включаючи держави Шенгенської зони, Великобританію, Сінгапур і Гонконг.
Існує можливість отримання довгострокових віз в США і Канаду
Гарантована конфіденційність процедури отримання громадянства.
Інвестори і члени їх сімей абсолютно вільні у виборі місця проживання.
Процес отримання громадянства для членів сім’ї займає від 3-х до 5-ти місяців.

Контури інвестиційної програми з придбання громадянства Домініки

Пожертвування в Урядовий фонд Домініки в розмірі 100 000 доларів США
Інвестиції в нерухомість в рамках плану, схваленого урядом Домініки, в розмірі 200 000 доларів США. Початковий депозит в розмірі 10% від вартості об’єкта необхідно внести до прийняття рішення урядом Домініки про надання громадянства.
Продаж нерухомості можлива після 3-х років володіння титулом власності.

Додаткові витрати необхідні:

на проведення фінансово-правової експертизи due diligence
на сплату державного збору в залежності від плану інвестицій
на сплату паспортного збору

Критерії відповідності для інвесторів, що бажають отримати економічне громадянство Домініки

Передбачається, що інвестор не знаходиться в режимі санкцій. Відносно нього не застосовуються заходи обмежувального або заборонного характеру, включаючи заборону на в’їзд в США, Канаду, в країни Європейського союзу і Великої Британії.
Інвестор не повинен мати судимість. Відносно нього не повинно бути відкрито кримінальне судочинство.
Джерела доходу інвестора повинні мати зрозуміле походження.
Ділова і особиста репутація інвестора не повинна викликати сумнівів.
Кредитна історія інвестора повинна бути позитивною.
Загальний стан здоров’я – добрий.

Члени сім’ї інвестора: чоловік або дружина, діти у віці до 28 років і їх нащадки, діти, що знаходяться на утриманні батьків незалежно від віку, батьки обох подружжя старше 55 років отримують громадянство поряд з головним заявником.

Процедура отримання громадянства Домініки

Інвестору пропонується:
вибрати варіант інвестицій,
укласти договір і внести передоплату,
зібрати і представити документи для легалізації
очікувати прийняття позитивного рішення, після чого
внести кошти відповідно до вимог програми
отримати паспорт громадянина Домініки.

Вас також можуть зацікавити:

Контакти КиєваCompany Express допомагає у вирішенні ваших завдань. Зв’яжіться з нами. Консультуємо безкоштовно.

Eva PetrovskaПрограма економічного громадянства Домініки