Dominikos pilietybė

Remiantis prieinamumo, konfidencialumo ir efektyvaus duomenų apdorojimo kriterijais, pagal Financial Times duomenis – Dominikos ekonominės pilietybės programa lyderiauja tarp kitų analogiškų programų.

Dominikos pilietybės privalumai:

Dominikos jurisdikcijoje neapmokestinamos pajamos iš užsienio šaltinių, nėra paveldėjimo ir turto mokesčio.
Antra pilietybė gali būti naudinga mokestinio planavimo strategijose ir aktyvų, bei turto apsaugojime.
Dominikos piliečiai turi teisę įvažiuoti be vizų į daugiau nei 137 šalis, įskaitant Šengeno erdvės šalis, Didžiąją Britaniją, Singapūrą ir Honkongą.
Yra galimybė gauti ilgalaikę vizą į JAV ir Kanadą
Pilietybės gavimo procesas garantuoja konfidencialumą
Investuotojai ir jo šeimos nariai gali laisvai pasirinkti gyvenamąją vietą
Pilietybės gavimo procesas šeimos nariams užtrunka apie 3-5 mėnesius.

Dominikos pilietybės gavimo programos kontūrai

100 000 EUR paaukojimas į Dominikos vyriausybinį fondą
arba
Investavimas į nekilnojamąjį turtą ne mažiau nei 200 000 USD pagal šalies vyriausybės planą

Kriterijai, kuriuos turi atitikti investuotojai, norintys gauti Dominikos pilietybę

Investuotojas nėra sankcijų režime. Jo atžvilgių nėra jokių ribojančių ar draudžiančių priemonių, įskaitant draudimą įvažiuoti į JAV, Kanadą, Europos Sąjungos šalis ir Didžiąją Britaniją.
Investuotojas turi būti neteistas. Jo atžvilgių neturi būti jokių baudžiamųjų procesų.
Investuotojo pajamų šaltiniai turi būti lengvai paaiškinami.
Verslo ir asmeninė investuotojo reputacija turi būti nepriekaištinga
Investuotojo kreditinė istorija turi būti teigiama.
Bendra sveikatos būklė turi būti gera

Investuotojo šeimos nariai: sutuoktinis arba sutuoktinė, vaikai iki 30 metų, vaikai, kurie yra finansiškai išlaikomi pareiškėjo nepriklausomai nuo amžiaus, abejų sutuoktinių tėvai vyresni nei 55 metai, gauna pilietybę kartu su pagrindiniu pareiškėju. Dominikos pilietybė paveldima.

Žingsnių seka Dominikos pilietybei gauti

1. Sutarties sudarymas
Pateikti visų šeimos narių užsienio pasus. Per vieną darbo dieną daromas nemokamas patikrinimas. Sutartį galima pasirašyti tiesiogiai mūsų kompanijos ofisuose online režime. Klientas gauna patikrinimo ataskaitą (išrašas iš World-Check duomenų bazės, kuri priklauso Thomson Reuters agentūrai).

2. Dokumentų apdorojimas
Mūsų specialistai užsako ir gauna pažymas dėl teistumo, užpildo vyriausybės patvirtintas anketas. Klientas pateikia pasų originalus ir kitus dokumentus, pasirašo anketas. Daromas vertimas, notaro patvirtinimas ir apostilizavimas, toliau dokumentų paketas siunčiamas į valstybinę agentūrą, atsakingą už Dominikos pilietybės suteikimą

3. Prašymo nagrinėjimas

Valstybinė agentūra nagrinėja prašymą ir vykdo patikrinimą per 3-5 mėnesius. Vizitas nebūtinas. Galimas uždelsimas iki 12 mėnesių ir užklausimas dėl papildomų dokumentų.
Po teigiamo sprendimo gavimo, reikia sumokėti atitinkamas rinkliavas per 1 mėnesį po teigiamo sprendimo datos.

4. Dominikos pasų gavimas
Po visų mokesčių sumokėjimo, mes gauname sertifikatus apie pilietybę ir pasus. Klientas gali gauti šiuos dokumentus tiek viename iš mūsų ofisų, tiek paštu, priklausomai nuo pasirinkto pristatymo būdo. Paso galiojimo laikas – 10 metų, vaikiškas pasas galioja 5 metus. Prieš 6 mėnesius iki paso galiojimo pabaigos, reikia išsiųsti prašymą dėl paso pratęsimo.
Tolimesnis palaikymas
Suteikiamos paslaugos dėl vairavimo teisių gavimo (būtinas vizitas), komunalinių sąskaitų gavimas, vietinio telefono numerio suteikimas ir kitų dokumentų gavimas.
Pasų pakeitimas arba prarastų, pasibaigusių pasų atstatymas. Vizito nereikia. Procedūra užima 1-2 savaites.
Kompanijų steigimo ir banko sąskaitų vietiniame banke atidarymo paslaugos (būtinas vizitas).

Jus taip pat gali sudominti:

Company Express padės jums gauti Dominikos pilietybę. Susitikite su mumis. Konsultacija nemokama.

+370 5 231 3000
+370 699 43 638WhatsApp, Viber, Skype
vilnius@com-exp.com
Šiaulių g. 3, Vilnius, Lietuva, LT–01133


Eva PetrovskaDominikos pilietybė