Vengrija – nuolatinė gyvenamoji vieta už investicijas

Leidimo nuolat gyventi Vengrijoje privalumai:

Programa leidžia gauti nuolatinio gyventojo statusą iškart, be leidimo laikinai gyventi Vengrijoje įforminimo
Programoje nenumatytas lėšų šaltinio patikrinimas
Leidimo nuolat gyventi Vengrijoje gavimas užtrunka 1 mėnesį, nėra papildomų rinkliavų ar mokesčių
Visi šeimos nariai: vaikai vyresni nei 18 metų, tėvai gauna nuolatinio gyventojo statusą.
Nuolatinio gyventojo statusas suteikiamas visam gyvenimui, be reikalavimo jį pratęsti
Rinkliavą galima sumokėti iš kompanijos sąskaitos. Gali sumokėti tretieji asmenys.
Kalbos žinios nereikalaujamos.
Nereikia gyventi šalies teritorijoje.

Leidimo nuolat gyventi Vengrijoje programos kontūrai

Valstybės obligacijų įsigijimas už ne mažiau nei 300 000 eur ir ne trumpesniam nei 5 metai laikotarpiui.

Žingsnių seka leidimui nuolat gyventi Vengrijoje gauti

1. Sutarties sudarymas
Pateikti visų šeimos narių užsienio pasus. Per vieną darbo dieną daromas nemokamas patikrinimas. Sutartį galima pasirašyti tiesiogiai mūsų kompanijos ofisuose online režime.
2. Dokumentų apdorojimas
Mūsų specialistai užsako ir gauna pažymas dėl teistumo, užpildo vyriausybės patvirtintas anketas. Klientas pateikia pasų originalus ir kitus dokumentus, pasirašo anketas. Daromas vertimas, notaro patvirtinimas ir apostilizavimas
3. Prašymo nagrinėjimas
Dokumentų paketas siunčiamas į vyriausybės administraciją ir gaunamas nuolatinio Vengrijos gyventojo statusas
4. Vengrijos nuolatinio gyventojo kortelės gavimas
Po teigiamo sprendimo priėmimo, Klientas gauna nuolatinio Vengrijos rezidento statusą

Jus taip pat gali sudominti:

Vilniaus kontaktaiCompany Express padės jums gauti leidimą nuolat geventi Vengrijoje. Susitikite su mumis. Konsultacija nemokama.

Eva PetrovskaVengrija – nuolatinė gyvenamoji vieta už investicijas