Громадянство Сент-Люсії

Уряд Сент-Люсії оголосило про початок програми економічного громадянства в 2015 р
Серед аналогічних програм країн Карибського басейну ця наймолодша.

Переваги володіння громадянством Сент-Люсії

В юрисдикції Сент-Люсія не стягуються податки на доходи з зарубіжних джерел, а також на майно та спадщину.
Друге громадянство може служити доповненням в стратегіях податкового планування і захисту активів і майна.
Громадяни Сент-Люсії мають право безвізового в’їзду в більш ніж 125 країн, включаючи держави Шенгенської зони, Великобританію, Сінгапур і Гонконг.
Існує можливість отримання довгострокових віз в США і Канаду
Гарантована конфіденційність процедури отримання громадянства.
Інвестори і члени їх сімей абсолютно вільні у виборі місця проживання.
Процес отримання громадянства для членів сім’ї займає від 3-х до 5-ти місяців

Контури інвестиційної програми з придбання громадянства Сент-Люсії

Пожертвування в Національний економічний фонд в розмірі 100 000 доларів США
Інвестиції в нерухомість в рамках плану, схваленого урядом країни в розмірі 300 000 доларів США.

Додаткові витрати необхідні:

на проведення фінансово-правової експертизи due diligence
на сплату державного мита в залежності від плану інвестицій
на сплату паспортного збору

Критерії відповідності для інвесторів, що бажають отримати економічне громадянство Сент-Люсії

Передбачається, що інвестор не знаходиться в режимі санкцій. Відносно нього не застосовуються заходи обмежувального або заборонного характеру, включаючи заборону на в’їзд в США, Канаду, в країни Європейського союзу і Великої Британії.
Інвестор не повинен мати судимість. Відносно нього не повинно бути відкрито кримінальне судочинство.
Джерела доходу інвестора повинні мати зрозуміле походження.
Ділова і особиста репутація інвестора не повинна викликати сумнівів.
Кредитна історія інвестора повинна бути позитивною.
Загальний стан здоров’я – добрий.

Члени сім’ї інвестора: чоловік або дружина, діти у віці до 26 років, діти, що знаходяться на утриманні батьків незалежно від віку, батьки обох подружжя старше 65 років отримують громадянство поряд з головним заявником.

Процедура отримання громадянства Сент-Люсії

Інвестору пропонується:

вибрати варіант інвестицій,
укласти договір і внести передоплату,
зібрати і представити документи для легалізації
очікувати прийняття позитивного рішення, після чого
внести кошти відповідно до вимог програми
отримати паспорт громадянина Сент-Люсії

Вас також можуть зацікавити:

Контакти КиєваCompany Express допомагає у вирішенні ваших завдань. Зв’яжіться з нами. Консультуємо безкоштовно.

Eva PetrovskaГромадянство Сент-Люсії