Золота віза Португалії

З програм посвідки на проживання, що відносяться до категорії «золотих віз», Португалія виділяється своєю низькою вартістю.

Переваги золотий візи в Португалії

1. Португалія – член Європейського союзу і входить в Шенгенську зону.
2. Невеликий термін розгляду цього клопотання учасника програми.
3. Мінімальні вимоги до проживання на території країни.
4. Відносно невисокі вимоги бажаючим отримати громадянство.
5. Відсутність податку на зарубіжні джерела доходу, податку на розкіш і податку на спадщину.
6. Відносна невелика вартість програми.

Вимоги програми золотий візи в Португалії

Бажаючим отримати золоту візу в Португалії пропонується на вибір:
1. Купити нерухомість в Португалії за мінімальну вартість 500 тис. Євро;
2. Інвестувати в стару нерухомість (мінімально 30 років з моменту спорудження) 350 тис. Євро;
3. Зробити пожертву на суму 250 тис. Євро на культурний проект, збереження історичної спадщини або наукову діяльність;
4. Переклад капіталу в розмірі 350 тис. Євро для покупки акцій інвестиційного або венчурного фонду або капіталізації малого і середнього бізнесів;
5. Внесення капіталу в розмірі 1 млн. Євро на рахунок банку в Португалії або аналогічна інвестиція, зазначена державою.
6. Створити мінімум 10 робочих місць в Португалії.

Процедура отримання золотої візи в Португалії

Збір і подача документів, підтвердження інвестицій, а також отримання рішення про видачу золотої візи в Португалії займає до 4 місяців.
Права золотоЇ візи дійсні також і для членів сім’ї її володаря. За кожного члена сім’ї буде потрібно внести відносно невелику додаткову плату.

Вас також можуть зацікавити:

Контакти КиєваCompany Express допомагає у вирішенні ваших завдань. Зв’яжіться з нами. Консультуємо безкоштовно.

Eva PetrovskaЗолота віза Португалії