Мальта постійне місце проживання за інвестиції

Програма діє в рамках Malta Residence and Visa Programme (MRVP) з 2015 р і доступна для не громадян Євросоюзу.

Переваги наявності постійного місця проживання в Республіці Мальта

Безвізовий в’їзд і вільне переміщення в межах Шенгенської зони
Соціальна та політична стабільність і безпеку
Податкове планування й оптимізація
Свобода вибору місця проживання
Терміни отримання постійного місця проживання для членів сім’ї протягом 3-9 місяців
Нові перспективи у розвитку бізнесу

Контури інвестиційної програми з придбання постійного місця проживання в Республіці Мальта
Інвестиційний пакет складається з:

придбання державних облігацій на суму не менше 250 000 євро,
оплати урядової мита в розмірі 30 000 євро,
придбання нерухомості на суму не менше 270 000 євро, або оренди нерухомості з розміром річної ренти не менше 10 000 євро.

Критерії відповідності для інвесторів, що бажають придбати постійне місце проживання в Республіці Мальта

Передбачається, що інвестор не знаходиться в режимі санкцій. Відносно нього не застосовуються заходи обмежувального або заборонного характеру, включаючи заборону на в’їзд в США, Канаду, в країни Європейського союзу і Великої Британії.
Інвестор не повинен мати судимість. Відносно нього не повинно бути відкрито кримінальне судочинство.
Інвестор не повинен складатися в списках Інтерполу і Шенгенської інформаційної системи SIS
Інвестор не повинен знаходиться в категорії РЕР (politically exposed person)
Джерела доходу інвестора повинні мати зрозуміле походження.
Ділова і особиста репутація інвестора не повинна викликати сумнівів.
Кредитна історія інвестора повинна бути позитивною.
Загальний стан здоров’я – добрий.

Процедура отримання постійного місця проживання займає до 3 місяців. Необхідний візит на Мальту.

Члени сім’ї інвестора: чоловік або дружина, діти, які не перебувають у шлюбі, що знаходяться на повному фінансовому забезпеченні головного заявника, діти, що знаходяться на утриманні батьків незалежно від віку, батьки обох подружжя, які перебувають на повному фінансовому забезпеченні головного заявника отримують право на постійне місце проживання поряд з головним заявником.
Майбутні діти, невістки, зяті та онуки можуть бути включені в заявку після отримання статусу постійного резидента.

Послідовність кроків для отримання постійного місця проживання в Республіці Мальта

1. Укладення договору
Надання копій закордонних паспортів всіх членів сім’ї. Проводиться безкоштовна перевірка протягом одного робочого дня. Договір можна укласти безпосередньо в офісах нашої компанії, або в режимі онлайн. Клієнт отримує звіт про перевірку (виписка з бази даних World-Check агентства Thomson Reuters).
2. Обробка документів
Наші фахівці запитують і отримують довідки про несудимість, заповнюють затверджені урядом анкети. Клієнт надає оригінали паспортів та інших документів, підписує анкети. Здійснюється переклад, нотаріальне завірення і проставлення апостиля, після чого пакет документів направляється адвокату для подачі на отримання постійного виду на проживання Мальти.
3. Розгляд заявки
Державне агентство розглядає заявку і здійснює необхідну перевірку в термін до 3-х місяців, при цьому візиту на острів не потрібно. Можливий запит на надання додаткових документів
Після отримання схвального рішення, необхідно внести необхідні платежі протягом трьох місяців після схвалення і оплатити мита.
4. Отримання карт постійного місця проживання Мальти
Необхідний візит на Мальту всіх повнолітніх заявників, де вони підписують документи перед Радою Мальти і отримують відповідний статус.

Вас також можуть зацікавити:

Контакти КиєваCompany Express допомагає у вирішенні ваших завдань. Зв’яжіться з нами. Консультуємо безкоштовно.

Eva PetrovskaМальта постійне місце проживання за інвестиції