Австралія – постійне місце проживання за інвестиції

Особливості володіння статусу постійного резидента Австралії

Даний статус не має ряд можливостей в візових режимах в порівнянні з програмами інших країн.
Процес отримання права на постійне перебування починається з отримання тимчасових віз підкласу 188, тривалістю 4 роки і 3 місяці з можливістю продовження ще на 2 роки.
Заявки на візу даної категорії розглядаються протягом 18-21 місяці.
Після закінчення 4-х річного терміну дії тимчасової візи заявник отримує постійну візу (Business Innovation and Investment (Permanent) Visa).
Подача заявки на громадянство Австралії можлива після закінчення одного року проживання в країні і володіння постійної візою.

Контури інвестиційної програми з придбання постійного місця проживання в Австралії

Формування або покупка діючої компанії в сфері інновацій, володіння і управління даним підприємством,
або
Інвестиції в ділові проекти штатів і територій Австралії в розмірі не менше 1,5 мільйона австралійських доларів, підтримка цих інвестицій і продовження ділової активності в цій сфері,
або
Значні інвестиції в економіку Австралії в розмірі не менше 5 мільйонів австралійських доларів, підтримка цих інвестицій і продовження ділової активності в цій сфері (програма SIV).

Критерії відповідності для інвесторів, що бажають придбати постійне місце проживання в Австралії

Заявка інвестора повинна бути схвалена адміністрацією штатів, територій, або урядом Австралії. Інвестор уже повинен володіти тимчасовою (Provisional) візою підкласу 188 і відповідати критеріям цієї візи, або мати візу спеціальної категорії підкласу 444 і відповідати її критеріям.
Необхідні базові знання англійської мови.
Заявник зобов’язаний мати дійсний паспорт або замінюючий його документ, сплатити всі необхідні збори і мита та надати біометричні дані.

Вас також можуть зацікавити:

Контакти КиєваCompany Express допомагає у вирішенні ваших завдань. Зв’яжіться з нами. Консультуємо безкоштовно.

Eva PetrovskaАвстралія – постійне місце проживання за інвестиції