Громадянство Республіки Мальта

Державна програма Individual Investor Programme of the Republic of Malta (IIP) прийнята на підставі глави 188 Зводу законів Мальти в 2014 році. До червня 2017 року було видано 566 громадянств.
Загальна кількість інвесторів, що беруть участь в програмі, не повинно перевищувати 1800 осіб

Переваги володіння громадянством Республіки Мальта

Соціальна, політична стабільність і безпеку
Хороші перспективи податкового планування
Свобода вибору місця проживання
Безвізовий в’їзд і полегшений візовий режим в більш ніж 167 країн, включаючи країни ЄС, Великобританії, США, Канаду, Австралію, Нову Зеландію, Південну Корею, Японію.
Конфіденційність процесу і факту отримання громадянства
Термін отримання громадянства – до 14 місяців для всіх членів сім’ї

Контури інвестиційної програми з придбання громадянства Республіки Мальта

Пожертвування в урядовий фонд в розмірі не менше 650 000 євро для головного заявника, а також для:
Дружина (чоловік і жінка) – 25 000 євро
Неповнолітніх дітей – 25 000 євро на кожну дитину
Дітей від 18 до 26 років, які не перебувають у шлюбі – 50 000 євро на кожного дорослого
Знаходяться на утриманні батьків і їх батьків – 50 000 євро на кожного з батьків
Знаходяться на утриманні дорослих дітей – 50 000 євро на кожного дорослого.

Купівля державних облігацій на суму не менше 150 000 євро і володіння ними не менше 5 років.

Купівля нерухомості на період не менше 5 років на суму не менше 350 000 євро або оренда нерухомості на той самий строк з розміром річної ренти не менше 16 000 євро

Потрібно сплата паспортного збору і відшкодування витрат на проведення фінансово-юридичної експертизи (due diligence).

Критерії відповідності для інвесторів, що бажають набути громадянство Республіки Мальта

Передбачається, що інвестор не знаходиться в режимі санкцій. Відносно нього не застосовуються заходи обмежувального або заборонного характеру, включаючи заборону на в’їзд в США, Канаду, в країни Європейського союзу і Великої Британії.
Інвестор не повинен мати судимість. Відносно нього не повинно бути відкрито кримінальне судочинство.
Інвестор не повинен знаходиться в категорії РЕР (politically exposed person)
Джерела доходу інвестора повинні мати зрозуміле походження.
Ділова і особиста репутація інвестора не повинна викликати сумнівів.
Кредитна історія інвестора повинна бути позитивною.
Загальний стан здоров’я – добрий.

Процедура отримання громадянства займає від 12 до 14 місяців. Необхідний візит на Мальту.

Члени сім’ї інвестора: чоловік або дружина, діти у віці до 26 років і їх нащадки, діти, що знаходяться на утриманні батьків незалежно від віку, батьки обох подружжя старше 55 років отримують громадянство поряд з головним заявником.

Процедура отримання громадянства Республіки Мальта

Інвестору пропонується:

вибрати варіант інвестицій,
укласти договір і внести передоплату,
зібрати і представити документи для легалізації
очікувати прийняття позитивного рішення, після чого
внести кошти відповідно до вимог програми
отримати свідоцтво про натуралізацію і паспорт громадянина Республіки Мальта.

Вас також можуть зацікавити:

Контакти КиєваCompany Express допомагає у вирішенні ваших завдань. Зв’яжіться з нами. Консультуємо безкоштовно.

Eva PetrovskaГромадянство Республіки Мальта