Громадянство Антигуа і Барбуда

В даний час витрати на отримання економічного громадянства Антигуа і Барбуда найнижчі серед країн Карибського басейну. Розмір інвестицій знижено вдвічі в порівнянні з попередніми роками. Передбачається можливість прийняття в якості інвестицій криптовалюта.
Антигуа і Барбуда – незалежна держава в складі Співдружності, очолюваної Великобританією.

Переваги володіння громадянством Антигуа і Барбуда

В юрисдикції Антигуа і Барбуда не стягуються податки на доходи у зарубіжних джерел, а також на майно та спадщину.
Друге громадянство може служити доповненням в стратегіях податкового планування і захисту активів і майна.
Громадяни Антигуа і Барбуда мають право безвізового в’їзду в більш ніж 136 країн, включаючи держави Шенгенської зони, Великобританію, Сінгапур і Гонконг.
Існує можливість отримання довгострокових віз в США і Канаду
Гарантована конфіденційність процедури отримання громадянства.
Процес отримання громадянства для членів сім’ї займає від 3-х до 5-ти місяців.

Контури інвестиційної програми з придбання громадянства Антигуа і Барбуда

Пожертвування в Урядовий фонд розвитку в розмірі 100 000 доларів США
Інвестиції в нерухомість в рамках плану, схваленого урядом країни в розмірі 200 000 доларів США.

Додаткові витрати необхідні:

на проведення процедури due diligence
на сплату державного збору в залежності від плану інвестицій
на сплату паспортного збору

Критерії відповідності для інвесторів, що бажають отримати економічне громадянство Антигуа і Барбуда

Передбачається, що інвестор не знаходиться в режимі санкцій. Відносно нього не застосовуються заходи обмежувального або заборонного характеру, включаючи заборону на в’їзд в США, Канаду, в країни Європейського союзу і Великої Британії.
Інвестор не повинен мати судимість. Відносно нього не повинно бути відкрито кримінальне судочинство.
Джерела доходу інвестора повинні мати зрозуміле походження.
Ділова і особиста репутація інвестора не повинна викликати сумнівів.
Кредитна історія інвестора повинна бути позитивною.
Загальний стан здоров’я – добрий.

Члени сім’ї інвестора: чоловік або дружина, діти у віці до 26 років і їх нащадки, діти, що знаходяться на утриманні батьків незалежно від віку, батьки обох подружжя старше 65 років отримують громадянство поряд з головним заявником.

В рамках програми потрібно проживання на території Антигуа і Барбуда 5 днів протягом перших п’яти років.

Процедура отримання громадянства Антигуа і Барбуда

Інвестору пропонується:

вибрати варіант інвестицій,
укласти договір і внести передоплату,
зібрати і представити документи відповідно до процедури легалізації
очікувати прийняття позитивного рішення, після чого
внести кошти відповідно до вимог програми
отримати паспорт громадянина Антигуа і Барбуда.

Вас також можуть зацікавити:

Контакти КиєваCompany Express допомагає у вирішенні ваших завдань. Зв’яжіться з нами. Консультуємо безкоштовно.

Eva PetrovskaГромадянство Антигуа і Барбуда